Ron Centenario Anejo Especial 7y 40% 0,7 l...
Centenario Anejo Especial je nepochybne výsledok najvznešenejšieho ducha dubu. Dôkladný výber sudov a exkluzívna zmes dozretých rumov dodávajú tomuto obľúbenému rumu skvelú výraznosť, štruktúru a farbu.
Tieto stránky sú určené len osobám starším ako 18 rokov. Pokiaľ ste ešte nedovŕšili vek 18 rokov opustite tieto stránky kliknutím na tlačidlo NIE.
Kód:
Don Papa Baroko Harvest je limitovaná edícia Don Papa Baroko Harvest prichádza s novou tubou, ktorej dizajn je inšpirovaný filipínskym festivalom Pahiyas. Aróma: Bohaté tóny citrusov a vanilky. Chuť: Plná, s tónmi kandizovaného tropického ovocia a medu. Záver: Dlhý, výrazný záver s náznakmi hrozienok a vypáleného dreva. Čo ďalej? Chceli by ste tento rum ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie rumy v našej ponuke.
Značka:Don Papa
Chuť:vanilka,med,
Krajina:Filipíny
Objem:0,7l
Alk. :40%
Centenario Anejo Especial je nepochybne výsledok najvznešenejšieho ducha dubu. Dôkladný výber sudov a exkluzívna zmes dozretých rumov dodávajú tomuto obľúbenému rumu skvelú výraznosť, štruktúru a farbu.
La Hechicera znamená po španielsky „čarodejnica.” Pod týmto názvom sa ukrýva výnimočný melasový rum inšpirovaný mystickou krásou kolumbijskeho života a prírody. Už po 3 generácie ho vyrába kolumbijská rodina Riascos. Základom je zmes 12 - 21 rokov starých rumov z Kolumbie, Kuby a strednej Ameriky. Spolu so zrením systémom solera v amerických dubových sudoch po bourbone vytvára skvelý chuťový profil s tónmi dubového dreva, karamelu, pomarančovej kôry, čerstvej praženej kávy a tabaku.
Prírodný rum. Bez pridaného cukru a iných prídavných látok.
Kolumbijský rum La Hechicera si najlepšie vychutnáte samostatne alebo len s kockou ľadu.
Vôňa a chuť: intenzívne drevitá, karamel, pomarančová kôra, tabak, čerstvá pražená káva
Záver: suchý a hladký
Komplexný, luxusný a ultra prémiový rum, ktorý pochádza z dielne majstra blendera Lorena Vasqueza.Zacapa Royal Solera rum to je vlajková loď produktov Ron Zacapa. Zacapa Royal Solera rum je bohatý elegantný rum v krásnej karafe. Zacapa Royal Solera je rum s plným telom a fascinujúcej chuti.
Zacapa Royal Solera rum namiešala blenderka Lorena Vasquez, jedna z troch žien, ktoré blendujú rumy v Ron Zacapa.Zacapa Royal Solera rum sa mieša z troch rumov zretých 30 rokov. Sudy, v ktorých zreje Royal Solera, sú z chránených dubov z kráľovských lesov Le Bois du Roy vo Francúzsku.
Lazy Dodo, v preklade lenivý Dodo pochádza z ostrova Maurícius, konkrétne z oblasti Pamplemousses, nachádzajúceho sa v severozápadnej časti ostrova. Tento rum je vyrábaný na jednej z najkrajších trstinových plantáží na celom Mauríciu.Chuť rumu Lazy Dodo Single Estate je stredne sladká. Táto sladkosť je skutočne príjemná a vyvážená. Všetky prvky chuti sú pekne zaguľatené s tónmi hrozna, ananásu, sladkého červeného grepu a jabĺk. To všetko je zahalené vanilkovým luskom a kúskom sladkého karamelu.
El Ron Prohibido Habanero je mexický Blended rum. Zrie 12-rokov systémom Solera v ex-sherry sudoch. Vďaka nim získal veľmi špecifickú horko-sladkú chuť sherry, hrozna a melasy. Je to sladký rum s trpkými špecifickými tónmi.
Preklad El Ron Prohibido do slovenčiny znamená ôzakázaný alebo nezákonný rum". Destiluje sa veľmi starou a tradičnou mexickou metódou pomocou cukrovej trstiny.
Toto je 5-ročný barbadoský rum z radu Plantation, ktorý zrel v bourbonových sudoch a potom ho previezli do Francúzska do spoločnosti Cognac Ferrand, kde dozrel v koňakových súdkoch! Naozaj veľmi dobrý.
Znamenitý rumový likér tmavojantárovej farby s červenkastými tónmi pripomínajúcimi krásu javorových listov a zvláštnu farbu medených destilačných prístrojov. Vo vôni cítiť jemné karamelové arómy. Chuť je spočiatku sladká. Postupne sa pridávajú drevité a orechové tóny, po ktorých nasleduje dlhý hodvábny záver. ,,Maple Cask“ zreje v starostlivo vybraných sudoch z amerického bieleho dubu a dokončuje sa v sude z javorového dreva. Tieto sudy mu dodávajú komplexnosť a jedinečnú chuť, ktorá ho tak odlišuje.
Keď sa snúbi desiatky rokov skúseností a tie najlepšie rumy z Karibiku, vznikne hnedý rum Quorhum 30 Aniversario. Nápadná fľaša a netradičná chuť, ktorá je úplne iná ako u iných dvadsaťtri rokov starých rumov. Chcete ho? Potom sa poponáhľajte! Rumy Quorhum vznikajú v menších limitovaných edíciách!
Pri pohľade na ostré línie moderne poňatej fľaše, v ktorej je rum Quorhum 30 Aniversario, by človek čakal podobne ostrú chuť. Zdanie ale klame, hnedý rum Quorhum 30 Aniversario pôvodom z Dominikánskej republiky
Limitovaná edícia liehovaru Diplomático, ktorá umožňuje vychutnať si rum len za pomoci jednej jedinej destilačnej metódy. V prípade tejto edície ide o poloautomatickú dávkovaciu destilačnú metódu, ktorá sa využívala v Kanade pri výrobe americkej whisky. Rum sa vyrába z cukrovej trstiny a starne v sudoch z amerického duba, v ktorých predtým zrela whisky.
Aróma: intenzívna - vanilka, lesné ovocie
Chuť: sladké drievko, karamel, lesné ovocie
Záver: jemný, delikátny, dlhý a sladkastý
Dvanásťročný multi-ocenený rum El Dorado charakterizuje hladká, lahodná chuť rumu Demerara, dozretého v starých dubových sudoch od bourbonu. Chutí sviežim tropickým ovocím, korením, cítiť tóny medu a hnedého cukru. Povrch je brilantný, elegantný a suchý.
2011 Gold Medal & Best in its Class
International Wine & Spirit Competition, London
2010 Gold Medal & Best in its Class
International Wine & Spirit Competition, London
2010 Best Premium Gold Rum (over 12 years)
Golden Rum Barrel Awards, London
2009 Gold Medal & Best in its Class
International Wine & Spirit Competition, London
Ron Millonario Kuytchi z hľadiska vône a chuti zvádza každého svojím sladkým a korenistým, ako aj exotickým charakterom. Vo vôni je sladký s vanilkou, sušeným ovocím, datľami a čokoládou. V chuti má Kuytchi karamel, mliečnu čokoládu, sultánky a med. Maslovo hladký, hustý, svieži, hrejivý a očarujúci, tento jemný destilát si omotá okolo prsta začiatočníkov aj znalcov.
Tento jedinečný rum vytvorila Lorena Vásquez (,,Master Blender“ pre Zacapu) ako poctu guatemalským sopkám. Popol prispieva k úrodnej pôde a tá dnes dáva zvláštnu sladkosť cukrovej trstine, ktorú používajú na výrobu Zacapy. Ide o zmes rumov zrejúcich od 4 do 12 rokov vo vysokej nadmorskej výške. Zmes sa pripravuje štýlom Sistema Solera. Používajú kombináciu sudov, v ktorých predtým zreli robustné americké whisky, jemné vína z Jerezu a opálené sudy z amerického bieleho dubu.
Dvanásť rokov zretia metódou solera v sudoch z amerického duba dodáva tomuto rumu krásnu temnú zlatú farbu a veľmi jemnú arómu, s divokou plnou chuťou, v ktorej rozpoznáte drevo, tropické ovocie a ľahkú prítomnosť medu. Ide o vynikajúcu limitovanú edíciu - odporúčame vychutnávať čisté, v malých dúškoch.
Gran Reserva z El Pasador de Oro je guatemalský rum vyrobený z medu z cukrovej trstiny. Čerstvo vylisovaná šťava z cukrovej trstiny sa pomaly zohreje, až kým sa voda neodparí, a niekoľko dní sa fermentuje prírodným ananásovým kvasinkami. Po zmiešaní rumov rôznych vekových skupín, sa táto zmes nechala odpočívať v sudoch Cognac vo Francúzsku po dobu 6 mesiacov.
Flor de Cana Black Label je vyrábaný v Compania Licorera de Nicaragua S.A. v Nikarague. Je hodnotený ako jeden z najlepších rumov v tomto veku. Je to rum ideálny pre znalcov, ktorí očakávajú zaujímavú chuť rumu. Tmavá jantárová farba a vanilková vôňa. Má bohatú chuť s pozoruhodnou prítomnosťou dreva, ale všetko v harmónii.
Rum Puntacana XOX tvoria 25 ročné rumy, ktoré zreli v sudoch po portskom víne značky Graham´s. Má výrazne mahagónovú farbu s červenými odleskami. Jedná sa o moderný, veľmi aromatický rum so stredným telom s tónmi vanilky, čierneho karamelu a pražených orechov. Charakteristické sú preň tóny vyzretého portského. Suchšia chuť je kombináciou vonných esencií s ľahkým zakončením tmavej kvalitnej čokolády.