FERNET STOCK CITRUS 27% 1,0L
Kombinácia klasického Fernetu Stock a citrusových plodov s jemnou sladkastou chuťou a o čosi nižším obsahom alkoholu.
Tieto stránky sú určené len osobám starším ako 18 rokov. Pokiaľ ste ešte nedovŕšili vek 18 rokov opustite tieto stránky kliknutím na tlačidlo NIE.
Kód: 5712421013105
Liehovar spoločnosti A. H. Riise sa nachádza na ostrove St. Thomas, na amerických Panenských ostrovoch v Karibiku. Predtým, než sa tento ostrov stal územím USA, bola to dánska kolónia.
Je to úžasný karamelový likér, základom ktorého je A. H. Riise X.O. Reserve Single Barrel rum. Zakončený je čerstvou smotanou, karamelom a skutočnou morskou soľou. Výsledkom je harmonizujúca sladko slaná chuť likéru, ktorá je ideálnym spoločníkom k múčniku a káve.
Značka:A.H.Riise
Chuť:karamel,smotana
Krajina:Americké Panenské Ostrovy
Objem:0,7l
Alk. :17%
Kombinácia klasického Fernetu Stock a citrusových plodov s jemnou sladkastou chuťou a o čosi nižším obsahom alkoholu.
Ron Espero Coconut & Rum z Dominikánskej republiky je ideálny pre každého, kto sa chce liečiť populárnym rumovým likérom s kokosovou príchuťou. Tento tmavý rumový likér kombinuje to najlepšie z mladého melasového dominikánskeho rumu s výdatnými prírodnými tónmi zrelých kokosových orechov.
Kubánsky rum s bohatou jemnou sladkou chuťou - odlišný od klasických rumov z Kuby. Na Kube sa vyrába už od roku 1945 a to z najlepšie vybranej cukrovej trstiny. V tomto rume sú macerované hrozienka, vďaka ktorým rum dostáva jedinečne jemnú arómu a chuť. Zreje 7 rokov v sudoch z amerického dubu.
Prelom v alchýmii alkoholických nápojov. Baileys Chocolat Luxe spája belgickú čokoládu, írsku whisky a krém do luxusného a bohatého nápoja. Anthony Wilson, syn tvorcu írskeho krému Baileys Original, cestoval tri roky po troch kontinentoch, aby osobne ochutnal najlepšie čokolády na svete (spolu 200 typov) pre túto prvotriednu zmes. O 800 receptov neskôr Anthony a jeho tím konečne doriešil recept pre mnohozmyslovú skúsenosť čokolády v pohári. Najlepšie sa podáva na ľade s ozdobou z malín.
Základom každého dúšku Demänovky je 14 druhov starostlivo vyberaných bylín a korenín, ktroré sa macerujú niekoľko dní vo výnimočne jemnom slovenskom liehu. Počas macerácie všetky vône a chute bylín dôkadne splynú. Čerstvý macerát sa zmieša so staršími a spolu zrejú 3 mesiace. Nakoniec sa pridáva krištáľovo čistá, podtatranská voda.
Veriaci obyvatelia ostrova Grenada pomenovali rum s viac ako 200 ročnou tradíciou výroby po šiestich farnostiach. Destilujú tu prírodný rum. Vyrába sa z melasy na kolonovom destilačnom prístroji. Zreje po dobu 6-8 rokov iba v jedenkrát použitých amerických sudoch po bourbone. 41,7% alkoholu ostrovania považujú za ideálne na popíjanie po malých dúškoch. Cítiť v ňom príjemné vanilkové tóny a tropické ovocie. Tento rum je korenený a je vynikajuci taktiež do koktejlov.
Valhalla od Koskenkorvy je fínsky bylinný likér. Je inšpirovaná silným charakterom severských obyvateľov, ich vegetáciou a tvrdou klímou, ktorú musia vydržať. Na výrobu tohto likéru je použitá kombinácia 15 bylín – najmä archangeliky lekárskej, paliny pravej a rebríčka obyčajného. Jednotlivé byliny sú starostlivo vybrané, zozbierané a destilované. Recept sa zmieša a následne dozrieva, aby sa umožnilo jedinečným chutiam korenín zlúčiť.
Kombinácia citrusov, horkých bylín a korenín je doplnená sladkým drievkom. Chuť je silná, jemne horká, sladká, drsná a komplexná so sviežim dozvukom. Valhalla je bylinkový shot so silným charakterom severského ducha.
Každá kvapka Baileys-u je dodávaná miestnými farmármi. 38 000 dojníc produkuje ročne 220 miliónov litrov čerstvej smotany. Tieto kravy sú známe ako Baileys Ladies. 300 dní v roku strávia pasením sa po sviežich zelených lúkach a počúvajú ich obľúbenú hudbu. Šťastné kravy = delikátna smotana. K smotane sa ďalej kombinuje írska whisky svetovej kvality, luxusné vanilkové lusky a bohaté kakaové bôby.
Peaky Blinder Raspberry Rum Cream Liqueur je jemná zmes rumu, malín a krému. Tento likér vyrába destilérka Sadler’s. Už od roku 1861 je Sadler’s dodávateľom najlepších liehovín a pív v Anglicku. Viac ako storočie vedomostí a vášne viedlo spoločnosť k získaniu vynikajúceho karibského rumu, ktorý zmiešali s jemným bohatým krémom odhaľujúcim delikátne malinové príchute pre vynikajúci ochutnávkový rumový likér.
Espero Creole Elixir rum sa vyrába z najjemnejšieho dominikánskeho rumu Anejo, ktorý zreje 7 rokov v amerických dubových sudoch. Potom aspoň mesiac maceruje s hrozienkami a po macerácii sa lisuje a do rumu sa pridá vynikajúca šťava. Elixír je veľmi obľúbený na Kube, kam siahajú jeho korene a kde sa používa ako aperitív.
Lahodná chuť rumu, macerát z hrozienok, príjemná nenásilná sladkosť sa zmení na medovú chuť, vďaka čomu je likér Espero Creole Elixir jedinečný a netradičný aperitív alebo digestívum. Je vynikajúci na ľade alebo samostatný, keď sa pije pri izbovej teplote.
Kombinácia tónov z bourbonovej whiskey Jim Beam so sviežimi šťavnatými jablkami. Tento osviežujúci likér od Jima Beama pomôže vytvoriť niekoľko letných chutných nápojov. Skúste ho podávať s tonikom, pár kockami ľadu a plátkom čerstvého zeleného jablka na ozdobu
Lahodná kombinácia dominikánskeho rumu (7 rokov zrenia systémom solera) a prírodného extraktu z najvzácnejších kakaových bôbov odrody Criollo, ktorá tvorí len 3-5% svetovej produkcie. Výskyt stromov kakaovníka pravého (Theobroma cacao) je v Mexiku a Strednej Amerike známy už vyše 4.000 rokov dozadu. Odroda Criollo bola kultivovaná pred asi 1.500 rokmi. Pre jej bohatú, komplexnú arómu a hlbokú, jemnú chuť, s ovocnými a korenistými tónmi a minimom horkosti, ju vyhľadávajú remeselní výrobcovia čokolády, aby túto vzácnu a drahú surovinu mohli pridať do niektorých z najlepších čokolatiérskych výtvorov na svete.
Aperol je jedinečný Taliansky likér, ktorý sa radí medzi korenené bittery. Aperol nesie výraznú oranžovo-červenú farbu, ktorú mu dodáva výťažok z pomarančov. Po prvom dúšku ucítite jemne horkú chuť ktorú dostal vďaka chininovníku ktorý patrí medzi ingrediencie na jeho výrobu. Tento likér pochádza z Talianska, kde sa niekoľko krát stal najlepšie predávaným alkoholickým nápojom. Je základom pre ikonický osviežujúci drink Aperol Spritz (3 diely prosecca, 2 diely Aperolu, 1 diel sódy).