Emperor Sherry finish 40% 0,7 l (kartón)
Chutný rum z radu Emperor, ktorý sa vyrába na ostrove Maurícius pri pobreží Madagaskaru. Sladký a chutný materiál. Káva s cukrom, čerešne v brandy, náznak jablka poliateho medom.
Tieto stránky sú určené len osobám starším ako 18 rokov. Pokiaľ ste ešte nedovŕšili vek 18 rokov opustite tieto stránky kliknutím na tlačidlo NIE.
Kód: 3012993000308
Dillon Tres Vieux VSOP je vyrábaný v Distillery Dillon na ostrove Martinik. Starne v dubových sudoch, pri ktorom sa dodržiavajú tradičné techniky zrenia. Je hodnotený ako jeden z najlepších rumov v tomto veku. Je to rum ideálny pre znalcov, ktorí očakávajú najvyššiu kvalitu rumu. Má tmavú, jantárovú farbu s vanilkovou vôňa. Má bohatú chuť s pozoruhodnou prítomnosťou dreva.
Rum je veľmi komplexný, má sladký buket a príjemný záver. Spája sa v ňom chuť sušeného ovocia, čokolády, škorice, sladkého drievka a vanilky.
Značka:Dillon
Chuť:škorica,ovocie,čokoláda,drevo,vanilka
Krajina:Martinik
Objem:0,7l
Alk. :43%
Chutný rum z radu Emperor, ktorý sa vyrába na ostrove Maurícius pri pobreží Madagaskaru. Sladký a chutný materiál. Káva s cukrom, čerešne v brandy, náznak jablka poliateho medom.
Užite si vôňu a chuť perly Indického oceánu. Srdce The Pearl of Maurícius tvorí perfektný rum, ktorý bol vydestilovaný priamo na ostrove Maurícius pod dohľadom skúseného majstra liehovarníka. Ultra prémiový zaguľatený blend vás očarí zmesou chutí lokálnych surovín, ako sú vanilka, orechy, či tropické ovocie, ktoré spolu dokonale zhmotňujú jedinečné prírodné podmienky ostrova Maurícius a tým aj unikátnosť The Pearl of Mauritius.
Sladký, intenzívny, kvalitný. Taký je hnedý rum Quorhum 15 Aos Solera z produkcie Oliver & Oliver. Kúpte si ho do rumovej skrinky, ak milujete sladšie rumy. Budete nadšený chuťovou kompozíciou, v ktorej sa miešajú tóny čokolády, karamelu a hnedého cukru.
Priateľmi tohto rumu sú dobrá cigara, veľa času a pokojné miesto, kde vás nikto nebude rušiť. Rum Quorhum 15 Anos Solera si to totiž zaslúži. Rum vychádzajúci z tradičných kubánskych receptúr, ale zabalených do modernejšieho hávu, je ďalším zo skvelých produktov spoločnosti Oliver & Oliver
Rum Don Papa bol prvýkrát vytvorený v roku 2012. Destiloval sa v malých sériách z cukrovej trstiny vypestovanej na filipínskom ostrove Negros a zrel v sudoch z amerického duba po dobu 7 rokov. Je plný vanilkových chutí a náznaku korenia.
Diez v názve tohto rumu odkazuje na jeho 10 ročné starenie. Rum ktorý chce byť komplexný ako škótske whisky. 10 ročná varianta rumu s názvom Gran Reserva Diez od výrobcu Bacardí sa starí vo vypálených sudoch z bieleho dubového dreva. Po jeho dlhom starení sa tento rum filtruje cez drevené uhlie. Tento rum dokonca obsahuje najviac 0,5g cukru na 100ml, teda je takmer nedosladzovaný.
Prémiový rum z exotickej Panamy - The Demon's Share. La Reserva del Diablo. Názov vznikol z pojmu Anjelská daň, je to alkohol ktorý sa vyparí pri zrení nápoja. Takže ak anjeli si berú svoj podiel z rumu, tak si vezmú aj démoni. Zreje po dobu 6 rokov, čo mu dodáva jemnú jantárovú farbu.
A.H. Riise La Galante je luxusný a extravagantný blended rum ultimátneho vydania série Non Plus Ultra. Základy tohto rumu samozrejme stoja na vynikajúcom origináli A.H. Riise Non Plus Ultra. Názov "La Galante" bol pomenovaný po Kolumbovej lodi Santa Maria La Galante, ktorú viedol, keď objavil St. Croix a Západnú Indiu. Túto exkluzívnu zmes vytvoril Master Distiller za pomoci tých najlepších rumov zo západnej Indie a Strednej Ameriky. Každý jeden sud rumu, ktorý bol použitý v zmesi bol starostlivo vybraný, aby zachytávali podstatu Západnej Indie a flóru ostrovov.
Fantastický maurícijský rum z radu Emperor, ktorý predvádza hromadu exotického ovocia a tóny čerstvej cukrovej trstiny. Mango a egreše ponorené v karameli s čerstvými a neobvyklými náznakmi cukrovej trstiny a štipkou muškátového orieška.
10-ročný rum s korkovým uzáverom tuby z rady Don Papa, inšpirovaný príbehom Papa Isiu, ktorý zohral veľkú úlohu vo filipínskej revolúcii z konca 19. storočia. Vyrába sa na ostrove na Filipínach, o ktorom sa hovorí, že počas vyzrievania rumu v sudoch, sa z nich vyparí najväčšie množstvo alkoholu na svete.
Don Papa 10 ročný v sebe ukrýva bohatú arómu a chuť, ktorá je plná aromatickej tmavej čokolády kombinovanej so spáleným dubovým drevom a šťavnatými hrozienkami.
Mount Gay Eclipse je jemný rum zlatej farby zrejúci najmenej 2 - 3 roky v sude. Bol niekoľkokrát ocenený v medzinárodných súťažiach. Vo vôni môžeme cítiť vanilku, pražené orechy, sušené marhule a trochu dubu. Chuť je mierne korenistá a kvetinová. Výborný do long drinkov a kokteilov, dá piť aj samotný s ľadom.
Mount Gay Rum je pravdepodobne najstaršia značka rumu na svete. V starých listinách bola nájdená zmienka o produkcii rumu na panstve Moun Gay už pred rokom 1703. Pôvodný názov bol Mount Gilboa. V roku 1801 bol premenovaný na počesť váženého rodáka z Barbadosu Sira Johna Gay Alleyna.
Máte radi mandle, čokoládu , piškóty ? Chutí vám Zacapa, Diplomático, či Blue Mauritius? V tom prípade si zamilujete horúcu novinku Piquero! Bez pochýb vám doslova pohladí vaše chuťové poháriky. V čom spočívajú jeho prednosti? Piquero sa vyrába v Paname, ktorá je povestná svojou produkciou kvalitných rumov. To je jasne poznať aj na tejto fľaši. Sladká, jemná, a zároveň bohatá chuť Piquera si vás určite získa !!!!
A.H. Riise Signature je jedinečný exkluzívny blended rum s výbornou chuťou a osviežujúcou vôňou. Je vyrobený zo zmesi tých najlepších a najkvalitnejších rumov s rôznym vekom a pôvodom, ktoré značka A.H Riise vlastní.
Rum je naplnený do krásnej hranatej dizajnovej karafy s korkovým uzáverom. Fľaša sa nachádza v minimalistickej čiernej darčekovej krabici. Tento rum bude zaručene vyčnievať vo vašej zbierke! Odporúčame si ho vychutnať čistý, bez ľadu alebo vody.
Farba: jantárová s červenými odleskami
Vôňa: tropická, ovocie, kokos, orechy, karamel, mäta
Chuť: zložitá, citrusy, marhule, kokos, eukalyptus, kvety
Záver: dlhý, ovocie, karamel, mäta, orechy, bylinky, káva
Plantation Isle of Fiji je veľmi kvalitný a dobrý karibský rum. Zrie 3 roky v tropickom podnebí v ex-bourbon sudoch, následne sa prevezie do Francúzska, kde dozrieva 1 rok v dubových sudoch.
Tento lahodný rum je vyrobený tradičnou technikou z miestnej cukrovej trstiny. Metóda dvojitého starnutia spojená s fidžijským know-how vytvára rum s teplými tónmi exotického ovocia a hrozienka.
Dvanásť rokov zretia metódou solera v sudoch z amerického duba dodáva tomuto rumu krásnu temnú zlatú farbu a veľmi jemnú arómu, s divokou plnou chuťou, v ktorej rozpoznáte drevo, tropické ovocie a ľahkú prítomnosť medu. Ide o vynikajúcu limitovanú edíciu - odporúčame vychutnávať čisté, v malých dúškoch.